Nieuws

Facebook pagina 'Steun FC Twente' online. LIKEN!

Facebook pagina 'Steun FC Twente' online. LIKEN!

Sinds enkele dagen is de Facebook pagina van de stichting 'Steun FC Twente' online. Om de club te helpen in deze financieel zware tijden heeft voormalig FC Twente doelman Ardesch de in 2004 opgerichte stichting 'Steun FC Twente' weer nieuw leven ingeblazen. De stichting werd in 2004 opgericht om geld in te zamelen voor FC Twente dat ook toen in financieel zwaar weer verkeerde. Ardesch wil dit nu herhalen en vraagt de hulp van spelers, staf en supporters.

Met het principe 'een goed voorbeeld doet volgen' heeft Ardesch de spelers en staf van FC Twente aangesproken. "Ik verwacht van de selectie dat ze net als in 2004 een gedeelte van hun salaris in gaan leveren waardoor de supporters geactiveerd kunnen worden om achter FC Twente te gaan staan door hun gebaar. Zodat we het ook met z'n allen zullen gaan doen."

[google]Zodra de spelers en staf hebben gereageerd zal ook de website live gaan. Voor de supporters en sponsoren zijn er de volgende opties op de club financieel te steunen. 1. Het inleveren van een vrije dag bij je werkgever. 2. Het storten van geld. Dit zal als een soort lijfrente worden geboekt via de notaris. Op deze manier is het ook van de belasting af te trekken.

De oproep van Ardesch en het team van 1975 luidt: "Elke supporter, welke bedrag dat het ook is, laat de club zien dat we er met z'n allen achter staan en we komen er weer bovenop!"

LIKE dus allemaal de Facebook pagina en steun de initiatiefnemers en natuurlijk FC Twente zelf!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties