Nieuws

FC Twente bijna verlost van paria Cabral

FC Twente bijna verlost van paria Cabral

FC Twente is nog niet klaar met verkopen. Na het vertrek van Bjelland, Castaignos, Koppers, Breukers, Martina en Lachman wil de club nog zeker drie spelers slijten deze zomer. Dit zei Ted van leeuwen vanmiddag tijdens een persgesprek waar onder meer RTV Oost aanwezig was. Eén van die spelers is Jerson Cabral voor wie concrete belangstelling is.

[google]Om welke club het gaat wil Van Leeuwen niet kwijt, maar het lijkt erop dat de grootverdiener FC Twente eindelijk gaat verlaten. Cabral zit al twee seizoenen op een dood spoor bij FC Twente en verhuurde hem al twee keer. Vorig seizoen aan Willem II, het jaar ervoor aan ADO Den Haag. Bij beide clubs wist hij niet te imponeren.

Naast Cabral staat ook Fernandes op de lijst met spelers die mag vertrekken. Het is niet uitgesproken door Van Leeuwen, maar ook Ebecilio lijkt zijn langste tijd te hebben gehad bij de Tukkers. Momenteel behoort hij tot de B-selectie van Schreuder waarmee hij vorig jaar een aanvaring had.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties