FC Twente en Schalke 04 houden elkaar in evenwicht in vriendschappelijk duel

Vanavond om 19:00 uur trapten FC Twente en Schalke '04 af in de Grolsch Veste. De voorlaatste oefenpot voor de Tukkers in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen PSV. De bevriende clubs hielden elkaar in evenwicht: 1-1.

FC Twente begon sterk aan de wedstrijd en deed niks onder voor de bezoekers. De manschappen van García García stonden defensief goed en kwamen er af en toe gevaarlijk uit via de counter. Haris Vuckic stond in de spits

De thuisploeg begon sterk aan de tweede helft. Er ontstond een grote kans voor Vuckic nadat Aitor de bal over de verdediging van Schalke had gewipt. Tot scoren kwam de Sloveen echter niet. Selahi kreeg later ook nog een grote kans op de openingstreffer.

[google][app]

Die kwam uiteindelijk op naam van Laukart. Hij leek een voorzet te gaan geven, maar schoot de bal direct op doel: 1-0 . Drie minuten later kwamen de bezoekers alweer met hun antwoord: 1-1 via Farit. Met een aantal knappe reddingen hield Drommel de schade beperkt voor de Tukkers.