Nieuws

FC Twente lijkt trainer te verliezen aan amateurvereniging

FC Twente lijkt trainer te verliezen aan amateurvereniging

FC Twente gaat aanstaande zomer zeer waarschijnlijk afscheid nemen van één van haar trainers. Jan Zoutman staat volgens de Telegraaf in de nadrukkelijke belangstelling van Hoofdklasser Quick Boys. Er zou zelfs al een gesprek hebben plaatsgevonden tussen de trainer en de club.

[google]Het contract van Jan Zoutman loopt komende zomer af en de kans is groot dat deze niet zal worden verlengd. FC Twente moet bezuinigen zal naast de spelersgroep ook gaan snijden in de technische staf. Zoutman lijkt één van de slachtoffers te gaan worden.

Als mogelijke opvolger wordt huidig assistent trainer Michel Jansen genoemd. Hij is als enige assistent trainer in het bezit van de juiste papieren om Jong FC Twente te leiden. Vorig seizoen was hij op papier hoofdtrainer van FC Twente omdat Schreuder destijds nog niet in het bezit was van het diploma Coach Betaald Voetbal.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties