Nieuws

FC Twente vernederd door Genclerbirligi

FC Twente vernederd door Genclerbirligi

FC Twente heeft vandaag een slecht gevoel overgehouden aan de oefenwedstrijd tegen het Turkse Genclerbirligi. Op het terrein van Quick '20 werden de manschappen van Alfred Schreuder vernederd met een 0-5 nederlaag. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Genclerbirligi eindigde afgelopen seizoen op de 9e plaats in de Turkse competitie.[google]

Bruno Uvini zal een extra wrange nasmaak overhouden aan de wedstrijd. Het was zijn officieuze debuut voor de Tukkers. Helaas gunde Schreuder hem niet de volle 90 minuten. Na 33 minuten moest hij het veld ruimen voor voor Joachim Andersen.

Opstelling FC Twente: Marsman, Ter Avest, Uvini(33. Andersen), Katsikas (75. Bijen), Schilder, Mokotjo (61. Tapia), Van der Heyden (69. Ebecilio), Ziyech, Cabral, Eghan (75. Oosterwijk), Hölscher (75. Mokhtar).

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties