Nieuws

Fer: "De groep heeft duidelijkheid nodig"

Fer: "De groep heeft duidelijkheid nodig"

Leroy Fer lijkt voorlopig het meest te profiteren van de komst van Steve McClaren naar FC Twente. De middenvelder heeft onder de nieuwe trainer een basisplaats.

Fer mocht tegen RKC Waalwijk (5-0) in de basis beginnen nadat hij indruk maakte op trainingskamp. "Ik heb daar twee goede wedstrijden gespeeld. De trainer is tevreden over me en ik heb nu een basisplaats. Die moet ik zien te behouden door goed te spelen", laat Fer weten aan VoetbalPrimeur.

De middenvelder blikt met een goed gevoel terug op zijn eerste wedstrijd onder McClaren: "Ik speelde zelf lekker. Soms had ik wat zorgvuldiger kunnen zijn met de bal. Als team hebben we de hele wedstrijd gedomineerd. We waren de hele wedstrijd de baas, het geeft een goed gevoel om zo te beginnen na het trainingskamp."

"Voel me prettig bij afspraken"

Fer zegt dat McClaren duidelijkheid geeft aan de spelers van FC Twente: "Deze trainer werkt met vastigheid en afspraken. De eerste wedstrijden onder hem hebben we steeds hetzelfde aangepakt. Dat is denk ik wel goed voor deze groep. Ik voel me er zelf ook wel prettig bij."

"McClaren praat met de spelers. Hij geeft je vertrouwen en voor hem staat het teamverband altijd voorop. Hij heeft zijn eigen stijl", besluit Fer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties