Nieuws

Fer: "Heb nu meer vertrouwen"

Fer: "Heb nu meer vertrouwen"

Eigenlijk zou hij op de reservebank starten. Maar door blessures van Marc Janko en Nacer Chadli startte Leroy Fer zaterdagavond toch in de basis bij FC Twente.

De roodhemden speelde met 1-1 gelijk bij Heracles Almelo in de derby van Tukkerland. Door de afwezigheid van Janko (kuitblessure) en Chadli (ziek) speelde Fer op de nummer tien-positie. Hij vond veel openingen. "Aan die ballen zie je dat ik meer vertrouwen heb. Dat krijg je alleen als je meer speelt", aldus Fer tegenover De Telegraaf. De oud-Feyenoorder kreeg na afloop ook de complimenten van trainer Co Adriaanse. "In balbezit heeft hij het goed gedaan en hij heeft goed geholpen bij het onder druk zetten van Heracles."

Echt vrolijk kon Fer na afloop niet worden van het compliment. "Ik ben blij dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld, maar uiteindelijk overheerst het rotgevoel dat we onnodig punten verspelen." De Jong Oranje-klant ging niet in op de kwestie, dat juist hij de bal verspeelde waaruit Heracles Almelo in de extra tijd via Lerin Duarte langszij kwam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties