Nieuws

"Gedurende de wedstrijd steeds beter gaan voetballen"

"Gedurende de wedstrijd steeds beter gaan voetballen"

De vrouwen van FC Twente verpulverden gisteravond in een oefenwedstrijd FSV Gütersloh. Op het trainingscentrum in Hengelo werd het maar liefst 9-1 voor de ploeg van trainer Arjan Veurink.

"In de wedstrijd tegen Gütersloh ben ik vooral blij met het geduld dat we hebben getoond", zegt Veurink op de site van FC Twente. "In de opbouw en het aanvalsspel hebben we vaak goede keuzes gemaakt in wanneer via het middenveld te spelen maar ook op de juiste momenten voor de diepte te kiezen. Bij balverlies hebben we goede duels gespeeld en ook daarin beter op het juiste moment gewacht om in de duels te komen. Volgende week spelen we tegen VfL Wolfsburg. Tegen een tegenstander van Europees topniveau ben ik benieuwd te zien hoever we dan zijn."

[google]Ellen Jansen wist het net een maal te vinden gisteravond. "Dit was een lekkere oefenwedstrijd. We zijn gedurende de wedstrijd steeds beter gaan voetballen. Mooi dat we zoveel gescoord hebben en dat zoveel verschillende speelsters dat hebben gedaan. Natuurlijk ben ik blij zelf ook weer een doelpuntje te hebben meegepakt. Vooral door de manier waarop we hebben gespeeld, in een hoog tempo bij balbezit maar ook balbezit van Gütersloh denk ik dat we goed op weg zijn in onze voorbereiding."

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties