Nieuws

Gewenste hoofdtrainer complimenteert supporters FC Twente

Gewenste hoofdtrainer complimenteert supporters FC Twente

Gert Jan Verbeek is momenteel trainer bij het Duitse Vfl Bochum dat uitkomt in de 2. Bundesliga, het tweede niveau van Duitsland. Hier staat hij op een keurige 6e plek en de club wil dan ook graag met hem verlengen. Of hij dat doet is nog even afwachten, want ook in Enschede komt deze zomer een vacature vrij. De club waar hij graag ooit een keer trainer wil zijn en waar ook het grootste deel van het publiek hem graag ziet komen. De vraag is of hij dit ook wil in de huidige situatie, laat staan als de club degradeert naar de Jupiler League.

“Als je over meerdere jaren meer geld uitgeeft dan er binnenkomt, dan raak je in de problemen en is het wel logisch wat er allemaal gebeurt. In april of mei heb ik nog gesproken met Van der Laan om te kijken of ik wat zou kunnen doen als manager, maar er was geen duidelijk plan om de problemen aan te pakken. En wat er daarna nog allemaal boven water is gekomen… Maar dat Twente zó ver terug zou vallen, had ik niet verwacht", aldus Verbeek in gesprek met de Huis aan Huis.

[google]Als Verbeek wordt gevraagd om FC Twente te analyseren wil hij daar niets over kwijt. “Als trainer vind ik het niet correct daar wat over te zeggen. Het is niet aan mij om over Schreuder of Hake te oordelen. Het beeld dat van Twente is blijven hangen? Vind ik ook ongepast om er iets over te zeggen."

Wel wil Verbeek, in het verleden zelf als supporter op de tribunes van het Diekman, wat kwijt over de supporters van FC Twente. “Dat het publiek achter Twente blijft staan verdient een compliment. De twaalfde man is toch een factor van belang. Die kan je naar een hoger niveau tillen. Elke ploeg heeft een twaalfde man nodig, maar Twente zeker", besluit Verbeek.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties