Nieuws

Gutierrez "eist" linkshalf positie op

Gutierrez "eist" linkshalf positie op

Afgelopen zomer kwam hij over van het Chileense Universidad Católica naar FC Twente. De kleine middenvelder moest FC Twente gaan voorzien van meer creativiteit op het middenveld. Afgelopen liet Gutierrez de supporters van FC Twente zien waarvoor hij gehaald is. Na een puike wedstrijd werd hij terecht verkozen tot man of the match. Ook Schreuder was na afloop vol lof over de middenvelder.


"Felipe speelde erg goed. Wij denken dat zijn huidige positie – links op het middenveld – zijn echte positie is. Dit is een keuze voor een langere periode", aldus interim-trainer Alfred Schreuder tegenover de Telegraaf.

"Gutierrez heeft de laatste tijd ook erg sterk gespeeld bij de beloften, waar hij links op het middenveld speelde. Vorige week tegen NAC Breda werd het spel van FC Twente bovendien beter toen hij er in kwam. Hij is op de goede weg"

"Als team zijn we ook op de goede weg. Dat druk zetten doen we al een aantal wedstrijden goed. Maar tegen Ajax zag je dat ze daar onderuit voetballen", sluit Schreuder af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties