Nieuws

Hake is niet jaloers op Roda JC

Hake is niet jaloers op Roda JC

Waar menigeen rekende op enkele versterkingen voor FC Twente tijdens de winter, is het vooralsnog stil op transfergebied bij de Tukkers. Alleen de geflopte Michael Olaitan keerde terug naar Olympiakos, die hem direct doorverhuurde aan KV Kortrijk. Een concurrent als Roda JC Kerkrade trok deze winter al zes nieuwe spelers aan. Toch is FC Twente-trainer René Hake niet jaloers op de Limburgers.

enschede-053-tukker-life"Iedereen heeft het bij ons de site kunnen lezen: we moeten eerst verkopen, voordat we iets kunnen doen", zegt Hake tegen De Twentsche Courant Tubantia. Dat Roda JC zich wel nadrukkelijk roerde op de transfermarkt, maakt Hake niet uit. "Nee, ik kijk daar niet met jaloerse ogen naar. "Je kunt het ook omdraaien, want zoveel nieuwelingen kunnen een bepaalde onrust veroorzaken in de spelersgroep. Wij proberen heel gericht te gaan halen."

Vanavond om 20.00 uur hervat FC Twente de competitie. In de Grolsch Veste is Heracles Almelo de eerste tegenstander van 2016.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties