Nieuws

Het hedendaagse voetbal mist kleurrijke figuren als Fritz Korbach

Het hedendaagse voetbal mist kleurrijke figuren als Fritz Korbach

De huidige generatie voetballers moet het bekopen in de wekelijkse column van Leon ten Voorde in de TC Tubantia. Spelers die na een wedstrijd voor de camera verschijnen en open deuren intrappen. "Voetbal is tegenwoordig een proeftuin voor wetenschappers, waarbij de lach een verboden wapen is geworden", schrijft de columnist.

[google]Het bovenstaande komt volgens Ten Voorde tot uiting op de website van FC Twente, uit de mond van Dennis Bekking; Assistent Hoofd Jeugd Opleiding. "Het spel van de teams van de FC Twente Voetbalacademie dient herkenbaarheid uit te stralen en wordt gekenmerkt door verdedigend hoge pressie, waarbij verdedigd wordt vanuit de bal in relatie tot ruimtes en inspeellijnen."

Het is niet erg als u de quote van Bekking keer op keer moet lezen en er nog geen snars van snapt. Moraal van het verhaal: de hedendaagse voetbalwereld mist kleurrijke figuren, zoals bijvoorbeeld Fritz Korbach. Ten Voorde schrijft dat vrouwen van voorzitters en sponsoren nooit veilig waren voor de in 2011 overleden oud-trainer van FC Twente.

Tegenwoordig moeten we Ron Jans grappig vinden die zijn grappen de ochtend voor de wedstrijd oefent voor de spiegel van zijn badkamer.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties