Nieuws

Het is iets extra's, FC Twente is van een ander kaliber

Het is iets extra's, FC Twente is van een ander kaliber

De Graafschap heeft goede hoop om het stadion goed gevuld te krijgen voor de KNVB beker wedstrijd tegen FC Twente aanstaande woensdag. Er zijn ondertussen bijna 8.000 kaarten verkocht en dat is veel voor de supporters van de Superboeren die normaliter niet warmlopen voor bekerwedstrijden. "Het heeft met Twente te maken, maar ook met de manier waarop we de laatste thuiswedstrijden gespeeld hebben", aldus De Graafschap trainer Jan Vreman.

Vreman zal woensdag starten met voormalig FC Twente speler Kristopher Vida. De Hongaar zal het spitsenduo gaan vormen met Jerry van Ewijk. Normaliter speelt Vermeij in de spits, maar hij schuift een plek naar achteren vanwege de liesblessure van Santi Hulst.

[google]Vida is dan ook klaar voor het weerzien met zijn oude club. "FC Twente liet mij gaan omdat mijn contract afliep. Ik wil mezelf graag laten zien en ik wil een doelpunt maken als het kan. Ik verwacht wel een goede pot, wij gaan er alles aan doen om het FC Twente zo lastig mogelijk te maken. Ik heb er wel vertrouwen in dat wij door kunnen bekeren", aldus Vida in gesprek met Twente Insite.

De Graafschap trainer Vreman kijkt ook uit naar het treffen met de Eredivisionist. "Het is iets extra's. Ik ga er ook vanuit dat we het spannend kunnen maken. Hoewel Twente van een ander kaliber is dan de wedstrijden die we tot nu toe speelden. Wel hoop ik dat dit tegelijkertijd een boost aan de groep geeft. We zullen alleen in alle momenten nog beter moeten zijn dan tijdens voorgaande wedstrijden. Verslapping in duels mag niet zo vaak zijn als we normaal wel eens hebben", besluit Vreman tegenover Omroep Gelderland.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties