Nieuws

"Hij is een aanspeelpunt geworden en maakt goals".

"Hij is een aanspeelpunt geworden en maakt goals".

Luc Castaignos was maarliefst vier wedstrijden niet van de partij bij FC Twente. Inmiddels is de spits herstelt van de operatie aan zijn oog. Hij liep de blessure op in de uitwedstrijd bij FC Dordrecht, en zijn afwezigheid was een serieuze aderlating voor de Tukkers. Alfred Schreuder is dan ook maar wat blij dat hij weer kan beschikken over zijn sterspeler.

[google] In de laatste vier wedstrijden voor de winterstop moest FC Twente het doen zonder Castaignos. Een spits die zichzelf onmisbaar heeft gemaakt in het elftal. "Dat heeft iedereen gezien", geeft Schreuder toe in gesprek met RTV Oost. "Tegen Vitesse hebben we het niet goed gedaan, tegen PSV hebben we hem ook gemist, maar in de andere wedstrijden hebben we wel veel gescoord. Maar een type als Luc mis je natuurlijk wel", vervolgt hij.

Luc Castaignos kreeg nog geen jaar geleden viel kritiek te verwerken. Maar daarna werd de spits alsmaar beter en beter, en zette zo goede stappen richting de onmisbare status die hij nu heeft. "Luc heeft zich enorm ontwikkeld", vertelt Schreuder vol lof. Als zondag de competitie wordt hervat tegen Feyenoord, zal Luc Castaignos zich ongetwijfeld weer in de kijker spelen. "Hij heeft een belangrijke rol op zich genomen, hij is een aanspeelpunt geworden en maakt goals. Tegenstanders houden rekening met hem en dat geeft andere spelers meer ruimte, zoals Corona", besluit Alfred Schreuder.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties