Nieuws

Hölscher: "In Duitsland leren rennen, in Nederland leren voetballen"

Hölscher: "In Duitsland leren rennen, in Nederland leren voetballen"

Eén van de weinig lichtpuntjes van afgelopen zaterdag was het feit dat er weer een talent aan de deur klopt bij FC Twente. Het betrof Tim Hölscher die na een goede invalbeurt uit bij Heerenveen een basisplaats kreeg toebedeeld van interim trainer Alfred Schreuder. Ondanks de nederlaag waren trainer en Hölscher zelf tevreden over zijn basisdebuut.

"Ik vind dat hij het goed heeft gedaan. We hebben de Tim gezien die we wilden zien", aldus interim-trainer Alfred Schreuder tegenover de Telegraaf. "Tim had als een van de weinigen rust aan de bal".


Met de blessure van Chadli wil Schreuder de komende week ook vast houden aan Hölscher. Toch wijst hij de 18-jarige op zijn eigen verantwoordelijkheden. "Normaal gesproken hou ik vast aan Hölscher, maar het ligt ook aan hemzelf. Hij zal het wel steeds op de training moeten laten zien."

De nederlaag tegen Ajax kon de pret voor Hölscher niet drukken. De Duitser was tevreden over zijn basisdebuut bij FC Twente. "Ik vond dat het oké ging. Ik ben ook een type dat er altijd voor gaat als hij een kans krijgt. Dat heb ik nu ook gedaan. Tot mijn veertiende heb ik in de jeugdopleiding van Schalke 04 gezeten, waarna ik naar FC Twente ben overgestapt. Ik zeg altijd: in Duitsland heb ik leren rennen, in Nederland leren voetballen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties