Nieuws

Huntelaar richt zich op return

Huntelaar richt zich op return

Klaas-Jan Huntelaar moet het eerste Europa League-duel met FC Twente aan zich voorbij laten gaan door een hoofdblessure, in de return hoopt de spits van Schalke 04 wel inzetbaar te zijn.

De international werd de afgelopen dagen onderzocht door Ajax-arts Edwin Goedhart, met wie hij een goede band heeft uit zijn Ajax-tijd. In Duitsland volgde een mri-scan, daarnaast werd hij door een neuroloog beter bekeken. "Die was vrij positief", zegt Huntelaar in het Algemeen Dagblad. "Ook hij constateerde geen schade of rare dingen."

"De komende dagen moet het elke dag wat beter gaan", vervolgt de spits zijn verhaal. "Trainen is nu een kwestie van opbouwen. Elke dag steeds iets meer belasten, adviseerde de arts, en dan kijken hoe de reactie is. Met niets doen, duurt het mogelijk alleen maar langer."

Waar Huntelaar de komende dagen steeds intensiever gaat trainen, moet hij het duel met FC Twente donderdag nog laten schieten. "De return tegen FC Twente van volgende week moet wel haalbaar zijn, als ik de arts zo beluisterde. Dus daar richt ik me dan maar op. Het lopen ging bovendien al vrij goed."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties