Nieuws

"Ik weet van niets, ik ben uitsluitend met Feyenoord bezig."

"Ik weet van niets, ik ben uitsluitend met Feyenoord bezig."

FC Twente heeft serieuze intenties om Fred Rutten terug naar Enschede te halen. Dat is inmiddels dikwijls bevestigd. Gisteren gaf technisch directeur Martin van Geel aan van niets te weten, voor Fred Rutten geldt dat ook, maar hij staat wel open voor een eventuele terugkeer naar Enschede. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

[google] "Ik weet van niets, ik ben uitsluitend met Feyenoord bezig." verklaart Fred Rutten in het AD. Enige tijd geleden liet hij weten dat hij zich erg op zijn plek voelde bij Feyenoord, maar inmiddels lijkt dat achterhaald. De club in Rotterdam wil zelf ook duidelijkheid, en daarom zal na de Europese wedstrijden tegen AS Roma sprake zijn van een besluitvormimg met betrekking tot het vervolg van zijn loopbaan bij Feyenoord.

Ook hebben de Tukkers nog niet alles op een rijtje om Rutten binnen te halen, de technische staf die op dit moment vijf leden telt, staat de komst van Rutten als nieuwe technisch directeur in de weg. Eerst zullen er twee personen moeten vertrekken, weet de krant. Wie deze personen moeten zijn is echter nog volstrekt niet duidelijk.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties