"Ik wilde op het reclamebord springen, maar gleed uit"

Hakim Ziyech was gisteravond in de verloren wedstrijd tegen PSV (1-3) weer eens de uitblinker bij FC Twente. De aanvoerder scoorde de gelijkmaker, maar kwam tijdens het juichen ten val. Gelukkig hield de middenvelder geen blessure over aan het voorval.

Over het resultaat was Ziyech na afloop duidelijk: "Teleurstellend", zegt hij op de FCTwente.nl. "We komen op 1-1 en blijven er daarna voor knokken. Wanneer je in de 85e minuut een doelpunt tegen krijgt dan weet je dat het voorbij is. Ik ben tevreden over de vechtlust die we getoond hebben, maar niet over het resultaat. PSV was de bovenliggende partij en ondanks dat we ons goed terugknokken, komen we aan het eind net iets te kort."

[google]Na het scoren van de gelijkmaker wilde Ziyech op het reclamebord springen, maar ging onderuit. "Ik wilde op het reclamebord springen, maar gleed uit. Dat kan gebeuren. Ik hield me nog wel tegen met mijn handen, na de tijd had ik nergens last van." In de slotfase gaven de Tukkers het gelijkspel alsnog uit handen. "Jammer dat we het de laatste tien minuten niet over de streep hebben kunnen trekken, maar ik zie ons wel steeds groeien met de werklust die we tonen, dat gaat de goede kant op."