Nieuws

'Italiaanse topclub aast op nieuwe Robben van FC Twente'

'Italiaanse topclub aast op nieuwe Robben van FC Twente'

Mocht er geen wonder gebeuren dan zal Bilal Ould-Chick FC Twente komende zomer verlaten. De buitenspeler zou volgens zijn zaakwaarnemer graag willen blijven, maar beide partijen kwamen er zowel over het sportieve als het financiële deel niet uit. Met nog een contract tot medio 2016 zal FC Twente proberen het supertalent proberen te verkopen om zo nog wat geld aan hem over te houden. [google]

Ondertussen lijkt heel Europa op de hoogte te zijn van het nieuws dat hij mag vertrekken. Topclubs als Bayern München, Borussia Dortmund en Manchester United zijn al gelinkt aan Ould-Chikh. Vandaag mag volgens de italiaanse media ook de Italiaanse topclub Inter Milan aan het imposante rijtje worden toegevoegd.

Ondanks dat de onderhandelingen tussen beide partijen gestaakt zijn hebben sommige mensen nog de hoop dat de nog maar 17-jarige buitenspeler zich bedenkt en alsnog bijtekent. Die kans lijkt echter nihil.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties