Nieuws

Janssen klaar voor Ajax

Janssen klaar voor Ajax

Theo Janssen tekent binnen een week een contract bij de kersverse landskampioen Ajax alsdus de Telegraaf. Ajax heeft FC Twente via een fax laten weten het gelimiteerde transferbedrag op tafel ter willen leggen voor de sterkhouder van FC Twente.

Algemeen directeur Rik van den Boog van Ajax geeft zelf aan dat het allemaal zeker nog niet rond is. 'Wij zijn absoluut serieus, maar het is ons ook duidelijk geworden dat we niet de enige zijn. Bovendien weten we niet wat zijn eisen zijn voor een buitenlandse club.'

FC Twente daarentegen heeft Janssen verzocht zijn operatie, die voor deze week gepland stond, te verzetten om zo een medische keuring niet dwars te bomen.

Naast het bovenstaande zou de Telegraaf de Telegraaf niet zijn als het ook niet nog iets persoonlijks aan het verhaal toe kon voegen. Dit keer over de rug van de dochter van Joop Munsterman die via social media nauwlettend in de gaten wordt gehouden door het Ajax clubblad;

ARTIKEL TELEGRAAF
Op Twitter is veel opschudding ontstaan over de overstap van Theo Janssen naar Ajax. Opvallend is de rol van Marthe Munsterman, dochter van FC Twente-voorzitter Joop Munsterman en selectielid van het vrouwenteam. Zij is zeer uitgesproken en vindt dat de sterspeler van de tukkers moet vertrekken.

Theo Janssen was de beste speler van de eredivisie.
Zo stuurt ze het bericht ‘Alsof het account #Theomoetblijven ook maar iets helpt. #Theomoetweg’ de wereld in, gevolgd door ‘Waarom steunen jullie Theo, terwijl hij naar Ajax wil?! #onbegrijpelijk.

@TheoMoetBlijven
Denny Landzaat daarentegen blijkt een fanatiek Theo Janssen-fan en steekt zijn hoop op het aanblijven van Janssen niet onder stoelen of banken. Janssen wordt door een groot deel van zijn huidige aanhang via het account @TheoMoetBlijven gesmeekt niet te verkassen. De fan die gisteren het initiatief hiertoe nam had binnen enkele uren al zo’n 2500 volgers. De zoekterm #Theomoetblijven was één van de populairste topics.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties