Nieuws

Jolige McClaren laat zijn paraplu thuis

Jolige McClaren laat zijn paraplu thuis

Volgende week zaterdag staat de belangrijkste wedstrijd in jaren op het programma voor Steve McClaren. De voormalig trainer van FC Twente speelt dan de finale om promotie naar de Premier League. Zijn team Derby County neemt het daarin op tegen of Wigan of QPR. Eén ding is zeker, McClaren laat dit keer zijn paraplu thuis.

De laatste keer dat McClaren als coach actief was op Wembley (november 2007) verloor hij de EK kwalificatiewedstrijd van Kroatië waardoor Engeland het EK misliep. Hij keek de wedstrijd toe vanonder zijn paraplu wat hem de bijnaam 'wally with the brally' (sukkel met de paraplu) opleverde.

[google]"Wat voor weer het ook wordt tijdens de playoff-finale: ik laat mijn paraplu thuis", grapte McClaren gisteren na afloop van de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Brighton waarin het naar eigen zeggen bijna perfect speelde. "Tegen Brighton speelden we bijna de perfecte wedstrijd. Als we het in de finale net zo goed doen, maken wij een serieuze kans."

De finale staat gepland op zaterdag 24 mei aanstaande en zal worden afgetrapt om 16:00 uur.

Win kaartjes voor afscheidswedstrijd Sander Boschker

Twente Insite verloot 3 kaartjes voor de afscheidswedstrijd van Sander Boschker. Wil jij Sander Boschker vanaf de eerste rij uitzwaaien? KLIK DAN HIER om mee te doen!
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties