Nieuws

Jong FC Twente oefent tegen SV Meppen

Jong FC Twente oefent tegen SV Meppen

[google]Woensdag 23 oktober is er een extra oefenwedstrijd ingelast voor Jong FC Twente. Jan Zoutman en zijn manschappen ontvangen dan het Duitse SV Meppen dat uitkomt in de Duitse Regionalliga Nord, het 4e niveau van onze Oosterburen. De wedstrijd zal worden gespeeld op het trainingscomplex in Hengelo en is vrij toegankelijk voor publiek. De wedstrijd Jong FC Twente - SV Meppen wordt afgetrapt om 14:00 uur.

Voor Jong FC Twente spelers Peter Gebben en Mirco Born een weerzien met hun oude club. Gebben en Born kwamen in 2008 samen over uit de jeugd van SV Meppen. In de tussentijd speelde Gebben één keer voor Duitsland onder de 16 en één maal voor Duitsland onder de 17 jaar. Born kwam al 18 keer in actie voor diverse Duitse jeugdelftallen. Acht keer voor Duitsland onder de 16, achte keer voor Duitsland onder de 17 en twee keer voor Duitsland onder de 18.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties