Jong FC Twente wint in slotminuut van IJsselmeervogels

Jong FC Twente heeft vanmiddag in Spakenburg een oefenwedstrijd met 2-3 gewonnen van IJsselmeervogels. Mustapha Yahaya scoorde twee keer voor de beloften, invaller Jari Oosterwijk zorgde in de 89e minuut voor de winnende treffer.

[google]In de eerste helft werd er niet gescoord. Triest dieptepunt was de ogenschijnlijk zware knieblessure, die Nicky Kuiper opnieuw opliep. De verdediger werd met een brancard van het veld gedragen. Over de ernst van de blessure zal de komende dagen meer duidelijk worden.

Na rust kwam de wedstrijd eindelijk op gang. Mustapha Yahaya scoorde na ruim twintig minuten de 0-1. Twee minuten later scoorde oud-prof Pascal Bosschaart al weer de gelijkmaker. Bosschaart is net terug van een Australisch avontuur en maakt het seizoen af bij IJsselmeervogels.

Tien minuten voor tijd scoorde opnieuw Yahaya voor Jong FC Twente. En weer duurde het niet lang voordat de thuisploeg met een antwoord kwam; El Gourari zorgde voor de gelijkmaker in de 86e minuut. Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel, maar invaller Jari Oosterwijk zorgde één minuut voor tijd alsnog voor de winnende treffer.

IJsselmeervogels - Jong FC Twente 2-3

0-1 Yahaya (66')
1-1 Bosschaart (68')
1-2 Yahaya (81')
2-2 El Gourari (86')
2-3 Oosterwijk (89')