Nieuws

Kenneth Perez positief over de keuze van Ruiz

Kenneth Perez positief over de keuze van Ruiz

De Telegraaf vroeg Kenneth Perez om te reageren op de komst van Bryan Ruiz naar Eindhoven. Wie anders dan de Deen had de krant kunnen vragen, hij speelde samen met de Costaricaan in het kampioensjaar van FC Twente en is tevens oud-speler van PSV. Waar er door velen kritisch werd gereageerd op de keuze van Ruiz voor de club uit Eindhoven, is Perez wel positief gestemd.

De 39-jarige Deen vindt, net als vele Twentesupporters met hem, dat de titel in het seizoen 09/10 voor een groot deel  aan de technisch begaafde vleugelspeler te danken was: "Hij is een geweldige speler, die voor ons destijds steeds de beslissende treffer maakte. Onze concurrenten hebben hem vervloekt in het kampioensjaar", vertelt Perez.

[google]Door het binnenhalen van Ruiz wil de club uit de lichtstad de dramatisch verlopen eerste seizoenshelft doen vergeten. Perez ziet in la comadreja de juiste speler voor dit karwei: "Door de komst van Ruiz heb ik meer vertrouwen gekregen in PSV voor de tweede seizoenshelft", vervolgt Perez. "Behalve dat hij scorend vermogen heeft, blijft hij ook altijd rustig in zijn spel. En dat kan PSV goed gebruiken. Ik heb in de eerste seizoenshelft een jonge ploeg gezien, die de emoties niet in bedwang had."

"Maher kan daarvan profiteren. Tot nu toe ging die jongen gebukt onder de verwachtingen," besluit Perez, die daarmee bevestigt dat hij denkt dat niet alleen de Eindhovense club profijt heeft van de komst van de voormalig publiekslieveling van FC Twente, maar ook het jonge team.

[nederbet]

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties