Nieuws

Kluivert geniet met volle teugen

Kluivert geniet met volle teugen

Patrick Kluivert is bij Jong FC Twente bezig met zijn eerste klus als hoofdtrainer. De voormalig topspits heeft het uitstekend naar zijn zin in Enschede en geniet van het werken met de jonge talenten.

Jong FC Twente staat momenteel eerste in de Beloften Eredivisie, met vijf punten meer dan Heracles Almelo. "Ik heb destijds gezegd dat ik kampioen wilde worden, dat doel heb ik nog steeds. Het is heel vervelend dat we uit de beker liggen en onze laatste competitiewedstrijd verloren hebben", vertelt Kluivert op de clubsite van Twente.

"Toch vind ik de ontwikkeling van de spelers nog belangrijker dan de resultaten die we behalen. We hebben het de eerste seizoenshelft heel goed gedaan. Daarnaast wil ik ons geweldige doelsaldo van veertig doelpunten voor en slechts twaalf tegen, verder proberen uit te bouwen", vervolgt de alltime topscorer van Oranje.

Kluivert werkt bij Jong FC Twente voor het eerst als eindverantwoordelijke. "Hiervoor heb ik bij een aantal clubs als assistent gewerkt. Dan mag je wel je mening geven, maar is het uiteindelijk toch maar de vraag wat daarmee gedaan wordt. Hier heb ik het zelf voor het zeggen en kan ik mijn eigen ideeën uitvoeren. Het is mooi om dan in praktijk te zien dat het functioneert."

"FC Twente is echt een warme club die me de mogelijkheid biedt de dingen uit te voeren die ik goed kan. Je merkt dat iedereen hier op een lijn zit en weet wat de filosofie van de club is."

Klik hier om direct naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties