Nieuws

KNVB verplaatst thuisduel met PEC Zwolle

KNVB verplaatst thuisduel met PEC Zwolle

Dat het veld in De Grolsch Veste er belabberd bij ligt, was reeds bekend. Maar ook veel andere Nederlandse voetbalvelden verkeren momenteel in zeer slechte staat. De velden hebben zeer te lijden gehad onder de weersomstandigheden, en zijn daarnaast maximaal belast. Voor de KNVB nu ook reden om een drietal wedstrijden in de BeNe League te verplaatsen.

[google] Op 30 januari stonden drie wedstrijden in de vrouwencompetitie gepland, maar deze duels konden geen doorgang vinden naar aanleiding van de slechte staat van de velden. De KNVB keurde de onbespeelbare velden af en is op zoek gegaan naar een oplossing. Het gaat om de wedstrijden Telstar - Lierse SK, SC Heerenveen - OH Leuven en FC Twente - PEC Zwolle.

De wedstrijden zullen ingehaald worden op dinsdag 17 maart. Alle duels worden om 19:30 afgetrapt. Het duel van de FC Twente vrouwen zal overigens plaats vinden in De Grolsch Veste, en niet bij ATC '65.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties