Nieuws

KNVB vervolgt alerte McClaren niet

KNVB vervolgt alerte McClaren niet

FC Twente-trainer Steve McClaren kijkt met argusogen naar het toenemende aantal pijntjes bij zijn selectiespelers. „Vanaf nu tot de winterstop is het de meest gevoelige periode voor blessures. Dat is algemeen bekend. Veel mensen begrijpen dat niet, maar als trainer moet je daar rekening mee houden. Dit soort klachten zijn waarschuwingen, die je niet moet negeren”, aldus McClaren, die alert is op de klachten bij Luc Castaignos (lies), Rasmus Bengtsson (buikspier), Robbert Schilder (knie) en Dmitry Bulykin, die bij zijn rentree na een meniscusoperatie tegen Feyenoord een schop op zijn enkel kreeg. „Ze hebben allemaal meegetraind en tot dusver is er geen reactie opgetreden. Ze kunnen spelen, maar ik moet wel de risico’s afwegen”, aldus de Brit. Leroy Fer heeft een volgende stap in zijn herstel gezet en trainde gisteren gedeeltelijk mee met de groep.

FC Twente-trainer Steve McClaren wordt niet bestraft voor het verlaten van de instructiezone in de bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch om in de catacomben naar tv-beelden te kijken. De aanklager betaald voetbal van de KNVB kwam tot de conclusie geen stappen te kunnen ondernemen omdat in de instructie voor de arbitrage onvoldoende duidelijk is dat in dergelijke gevallen de coach weggestuurd moet worden.

Telesport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties