Nieuws

Koeman: "FC Twente voetballend niet verder"

Koeman: "FC Twente voetballend niet verder"

Feyenoord-trainer Ronald Koeman ziet kansen voor zijn ploeg in het competitieduel met FC Twente. Bovendien zijn de Rotterdammers vol vertrouwen. "Het gevoel is goed."

Koeman is benieuwd of de Tukkers in Rotterdam met Marc Janko aan de aftrap verschijnen. "Op beide varianten zijn wij voorbereid. Als ik de twee elftallen naast elkaar leg, dan is Twente qua fysiek en ervaring wat verder dan wij. Maar voetballend niet", aldus de coach op de officiële website.

Feyenoord zal zondagmiddag uitgaan van de eigen krachten. "Wij passen ons nooit aan uit angst, maar juist om de zwakke plekken van de tegenstander bloot te leggen. Zoals bij AZ. Wij zijn de enige ploeg die AZ heeft laten wankelen."

Volgens Koeman speelt FC Twente met veel lef. "Twente speelt gedurfd. Ze voetballen aanvallend en geven daardoor ruimtes weg. Het eerste moeten we zien tegen te houden, van het laatste moeten we zien te profiteren. Dat ligt ons wel. Het gevoel is goed.

Discussieer met je medesupporters over dit onderwerp en meer op www.fctwenteforum.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties