Nieuws

Lachman wel klaar met situatie bij FC Twente

Lachman wel klaar met situatie bij FC Twente

Darryl Lachman was één van de grootste tegenvallers van het afgelopen seizoen bij FC Twente. Zijn spel was onzeker en zowel binnen als buiten het veld werd hem gebrek aan professionaliteit verweten. Om deze redenen werd hij tijdelijk teruggezet naar Jong FC Twente. Toen hij terugkeerde bij het eerste elftal kreeg hij de boodschap dat hij wel mocht trainen, maar niet in aanmerking kwam voor speelminuten. Dit tot grote onvrede van Lachman zelf. [google]

De verdediger is volgens Amigoe dan ook wel klaar in Enschede. “Het was alleen maar trainen voor me de laatste maanden. Dat schiet niet op”, aldus de verdediger die zich momenteel voorbereid met Curaçao op de clash met Cuba. Inzet is de derde voorronde van het WK in 2018.

Naast Lachman zijn ook FC Twente spelers Cuco Martina en Felitciano Zschusschen wederom opgeroepen door bondscoach Patrick Kluivert. De eerste confrontatie wordt gespeeld op Curacao op 11 juni om 02:00 Nederlandse tijd. De return in Cuba is op 14 juni 22:00 uur Nederlandse tijd.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties