Nieuws

Lok wil geen functie als stroman vervullen

Lok wil geen functie als stroman vervullen

Cees Lok wordt niet de 'stroman' die FC Twente over een paar weken nodig heeft. De technisch manager heeft bij voorzitter Joop Munsterman aangegeven er niets voor te voelen deze functie te vervullen.
Geboorte Verhuur Twente

Omdat interim-trainer Alfred Schreuder nog niet over de juiste papieren beschikt, mag hij maar vier weken deze functie uitoefenen. FC Twente moet dan iemand naast hem op de bank zetten die wel de juiste papieren heeft.

FC Twente zag in Cees Lok de meest geschikte kandidaat om dit te doen, maar daar denkt Lok zelf anders over. "Cees heeft mij gezegd het niet te willen doen", zegt Munsterman aan De Telegraaf.

FC Twente gaat nu op zoek naar een andere 'stroman'. Belangrijkste kandidaten zijn Patrick Kluivert (trainer beloften) en Michel Jansen (hoofd-opleidingen). Scouts Evert Bleuming en Jan van Staa beschikken wel over het diploma Coach Betaald Voetbal, maar hebben niet de vereiste trainerslicentie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties