Nieuws

"Marsman was een jochie in een mannenlichaam"

"Marsman was een jochie in een mannenlichaam"

Afgelopen week werd het goede spel van Nick Marsman beloond met een nieuw contract tot medio 2017. Het was zijn tweede contractverlenging in korte tijd want in juli verlengde hij zijn contract ook al tot medio 2015. Volgens trainer Jansen heeft de doelman het nieuwe contract meer dan verdiend.

"Nick heeft deze contractverlenging met zijn prestaties afgedwongen", zegt de trainer tegenover de VI. "Ik ken hem al heel lang van de jeugdopleiding bij FC Twente. Hij gold altijd als talentvol, maar is redelijk laat in zijn ontwikkeling geweest. Wij vonden hem altijd een jochie in een mannenlichaam. Dat is niet meer het geval, er staat nu een echte kerel in het doel"

[google]Dat Marsman nu eerste keeper is werd geboren uit nood. De beoogde nieuwe nummer 1 Sonny Stevens raakte tijdens de voorbereiding geblesseerd aan zijn schouder en moest onder het mes. Hierdoor kreeg Marsman zijn kans en greep deze met beide handen aan.

Ondertussen traint Stevens weer licht en kan Marsman zich na de winterstop op gaan maken voor een flinke concurrentiestrijd. "Als Stevens straks weer fit is, moeten hij en Marsman de concurrentie maar aangaan. Voor FC Twente is het een goede zaak dat de club de komende jaren twee van de meest talentvolle keepers van Nederland onder contract heeft."

Stelling

Marsman moet het seizoen afmaken als eerste doelman van FC Twente

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties