Nieuws

McClaren optie voor Brugge

McClaren optie voor Brugge

Club Brugge wil snel een opvolger presenteren van de onlangs ontslagen Adrie Koster. Volgens de Belgische media werden Arie Haan (ex-Anderlecht) en Avram Grant (ex-Chelsea) al aangeboden bij de club, maar zou ook Steve McClaren een optie zijn.

McClaren zit sinds september weer zonder club. De voormalige Engelse bondscoach begon afgelopen zomer vol goede moed aan zijn avontuur bij Nottingham Forest, maar lag daar snel in de clinch met het bestuur. Het seizoen daarvoor kwam hij met hoge verwachtingen binnen bij VFL Wolfsburg, maar kreeg hij na een half seizoen zijn ontslag.

Toch kan McClaren teren op een aardige carrière. Met FC Twente wist hij in 2009 als tweede te eindigen en de bekerfinale te halen, terwijl hij in 2010 de club voor de eerste maal in de geschiedenis kampioen van Nederland maakte. Ook eerder in zijn carrière was hij succesvol als coach van Middlesbrough toen de finale van de UEFA Cup werd gehaald.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties