Nieuws

McClaren: "Schouder aan schouder staan"

McClaren: "Schouder aan schouder staan"

Trainer Steve McClaren ging vanmiddag in op de huidige situatie bij FC Twente. De nummer vier van de Eredivisie speelt de laatste weken bedroevend en heeft sinds de winterstop geen wedstrijd meer gewonnen. Morgenavond wacht Willem II.
Geboorte Verhuur Twente

McClaren geeft aan dat hij begrip heeft voor de kritiek die wordt geuit. "We spelen de laatste weken niet goed. Ik voelde me deze week bedroefd, teleurgesteld en boos", zegt de Engelse trainer tegen De Telegraaf. "We zitten in een moeilijke periode en daarin moeten we een eenheid zijn", ging McClaren verder. "We moeten schouder aan schouder staan en ik roep ook het publiek op om ons te steunen. Alleen zo kunnen wij het tij keren."

FC Twente speelde na de winterstop gelijk tegen RKC Waalwijk, Feyenoord en PEC Zwolle en verloor van FC Utrecht. Daardoor is de ploeg inmiddels afgezakt naar de vierde plaats met vier punten achterstand op koploper PSV.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties