Nieuws

Meulensteen beslist binnen enkele weken over toekomst

Meulensteen beslist binnen enkele weken over toekomst

Voormalig assistent-trainer van Manchester United, Rene Meulensteen zal binnen enkele weken beslissen over zijn toekomst. Meulensteen is enkele weken terug ook gepolst door FC Twente om voor één seizoen hoofdtrainer te worden van FC Twente. Dit heeft hij afgewezen.

De Nederlander werkte sinds 2001 bij Manchester United en vanaf 2007 was hij nauw betrokken bij het eerste elftal als assistent-trainer van Sir Alex Ferguson.


De 49-jarige Meulensteen stond hoog aangeschreven binnen Manchester United en heeft recentelijk ook uitzonderlijk hoge beoordelingen ontvangen van Manchester United spits Robin van Persie.

Maar sinds de komst van David Moyes als opvolger van Sir Alex Ferguson werd alles anders voor Meulensteen. Moyes nam zijn eigen assistenten mee en voor de Nederlander was geen plaats meer bij het eerste elftal. Moyes bood hem aan om als hoofd jeugdopleiding aan de slag te gaan, maar dit wees Meulensteen af. Hij wou betrokken blijven bij het eerste elftal.

Sindsdien is Meulensteen op zoek naar ander werk, hij werd onder anderen al genoemd bij FC Twente en Wigan Athletic. FC Twente lijkt vooralsnog verder te kunnen gaan met Jansen/Schreuder en Wigan Athletic heeft Owen Coyle benoemd als nieuwe trainer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties