Nieuws

Miljoenen lonken voor Quincy Promes

Miljoenen lonken voor Quincy Promes

Na zijn lucratieve overgang van FC Twente naar Spartak Moskou kan Quincy Promes deze week wederom een financieel zeer aantrekkelijke stap maken. De aanvallende middenvelder kan rekenen op interesse uit China waar de clubs deze transferperiode aan het smijten zijn met geld. Shanghai Shenhua, de club die eerst interesse had in Tiote, wil de Nederlander naar China lokken. Toch lijkt een overstap nog ver weg.

De Chinezen hebben een bod bij Spartak neergelegd van 20 miljoen euro. Dit bedrag werd door voorzitter Fedun per direct van tafel geveegd. Eerder dit jaar gaf de eigenaar van Spartak Moskou al aan dat hij pas wil praten bij biedingen vanaf 40 á 50 miljoen euro. [google]

Voor Promes is het ook niet de droomclub waarop hij momenteel wacht. De 24-jarige clubtopscorer van Spartak Moskou aast op een transfer naar de Europese top. Kiest hij voor een transfer naar China dan is de kans groot dat de grote clubs hem uit het oog verliezen, evenals de bondscoach. Het positieve is dan wel dat hij zich daar in korte tijd financieel onafhankelijk kan spelen.

Shanghai Shenhua heeft nog tot en met vrijdag om Promes te overtuigen. Dan sluit ook in China de transfermarkt.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties