Nieuws

Munsterman: "Hebben inschattingsfout gemaakt"

Munsterman: "Hebben inschattingsfout gemaakt"

Voorzitter Joop Munsterman geeft toe dat FC Twente een inschattingsfout heeft gemaakt met de aanstelling van Co Adriaanse als trainer.

Dat zei hij vanmiddag op de persconferentie naar aanleiding van het ontslag van Co Adriaanse. Munsterman beschouwt het ontslag als een nederlaag voor de club, met de nodige imagoschade tot gevolg.

Ontslag

Het was al een tijd duidelijk dat er een gebrek aan chemie was tussen Adriaanse en het managementteam, maar eind december liep de spreekwoordelijke emmer over. Wat de druppel was, werd niet duidelijk op de persconferentie. Maar het lijkt erop dat assisent-trainer Alfred Schreuder het laatste zetje heeft gegeven. Schreuder voelde zich als assistent-trainer gepasseerd en dacht er sterk over na om z'n contract in te leveren. Vermoedelijk heeft FC Twente dat doen besluiten om Co Adriaanse op straat te zetten.

Opvolging

Munsterman gaf toe dat Twente in onderhandeling is met Steve McClaren om opvolger te worden, maar dat het nog niet definitief rond is. Mogelijke andere kandidaten die genoemd worden, zijn Erwin Koeman en Adri Koster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties