Nieuws

Munsterman: "Niemand gemeld voor Promes"

Munsterman: "Niemand gemeld voor Promes"

FC Twente wil het contract van Quincy Promes graag verlengen en heeft de speler een nieuwe verbeterde aanbieding gedaan. Dit ondanks dat zijn contact nog doorloopt tot 2015 met een optie voor nog een seizoen. In de Voetbal International laat Munsterman weten dat het contract van Promes is gedateerd en hij door zijn goede presteren een nieuwe aanbieding verdient.

[google]"Zijn contract dateert nog uit de tijd dat Quincy bij ons nog jeugdspeler was en dat vonden we niet juist. Vandaar dat we hem een betere aanbieding hebben gedaan", aldus de voorzitter.

Promes zou ook in de belangstelling staan van clubs als Spartak Moskou en het Engelse Arsenal maar volgens Munsterman is dit niet concreet. "Bij ons heeft zich geen club gemeld".

Promes is momenteel geblesseerd aan zijn linkerknie en komt dit jaar niet meer in actie. na de winterstop hoopt hij weer aan te kunnen sluiten bij de selectie.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties