Nieuws

Na Fer geen 2e keus

Na Fer geen 2e keus

FC Twente lijkt een streep te kunnen zetten door de komst van Leroy Fer. Feyenoord weigert aan een transfer mee te werken, Fer heeft een overgang ook uit het hoofd gezet. De Tukkers hebben geen plan B in de kast staan. "Dat alternatief hebben we bijvoorbeeld wel als Ruiz weggaat", vertelt Co Adriaanse vrijdag aan TC/Tubantia. De trainer heeft Fer nog niet helemaal opgegeven. "Maar de kans dat hij komt wordt wel steeds kleiner."

Als Fer definitief niet haalbaar blijkt, zal er geen andere middenvelder naar de Veste komen. "Fer was een buitenkansje voor ons", aldus Adriaanse. "Een Nederlandse jongen. Fysiek ijzersterk en op meerdere plaatsen inzetbaar. Van zulke spelers heb je er niet veel."

De oefenmeester neemt Feyenoord niets kwalijk. "Stel, ik was Martin van Geel. Dan had ik Fer ook willen behouden. Hij is technisch directeur en weet dat hij het transfergeld van Fer niet mag gebruiken voor nieuwe spelers. Dan probeer je je beste speler te houden, lijkt mij."

Feyenoord houdt vast aan de vraagprijs van vijf miljoen euro. Adriaanse: "Fer is de beste speler van Feyenoord, met hem is het misschien wel mogelijk om bij de eerste vijf te eindigen. Als dat lukt zegt iedereen: 'goed gedaan, Martin'."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties