Nieuws

Newcastle droomclub voor De Jong

Newcastle droomclub voor De Jong

Tijdens de winterse transferwindow vertrok Luuk de Jong op huurbasis naar Newcastle United. Bij de club waar hij nog onder contract staat, Borussia Mönchengladbach, had hij geen perspectief meer. The Magpies huurden hem met een optie tot koop en als het aan De Jong zelf ligt, bedingen ze die, meldt Sky Sports.

[google]Hij ziet zijn toekomst in Engeland liggen. "Ik ben blij dat ik hier gekomen ben, ook al was het een moeilijke start. Ik heb een heel goed gevoel bij deze club", vertelt de 23-jarige spits. Uit zijn woorden kan afgeleid worden dat de oud-speler van Twente met Newcastle United zijn droomclub heeft gevonden.  

De laatste wedstrijd van de club uit de het noordoosten van Engeland ging met 3-0 verloren tegen Chelsea. Momenteel staat de club uit Newcastle op een achtste plaats met 37 punten uit 25 wedstrijden. Voor De Jong is het te hopen dat hij zijn gloriejaren bij FC Twente in Newcastle kan herbeleven.

[nederbet]

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties