Nieuws

Nicky Kuiper krijgt laatste kans

Nicky Kuiper krijgt laatste kans

Hij mag zijn handjes dichtknijpen. Dit zal waarschijnlijk zijn enige en laatste kans zijn op een carrière als profvoetballer. De voormalig Tukker is transfervrij en heeft toestemming van zijn oude club om mee te trainen met het tweede van Vitesse. De club uit Arnhem wil hem deze laatste kans op een mooie voetbaltoekomst aanbieden.

"Dat zal over een week of zes zijn", laat Kuiper weten in gesprek met TC/Tubantia. Hij is nog herstellende van de scheuring van zijn kruisband, waar hij in januari in Antwerpen aan is geopereerd. Zodra hij eraan toe is om te trainen is hij welkom bij het tweede elftal van Vitesse.

[google] Deze zomer liep zijn contract in Enschede af, en veel hoop op een goed vervolg van zijn carrière had hij niet. Mede door zijn reputatie die hij heeft opgedaan door de vele blessures. Als tiener was hij een van de grootste defensieve talenten van Nederland en kwam van Vitesse over naar FC Twente. Hiermee was een aanzienlijk geldbedrag gemoeid. Hij heeft echter maar 26 wedstrijden gespeeld in vier jaar tijd vanwege de veelvoud aan blessureleed.

Zichzelf echt bewijzen heeft hij daarom eigenlijk nooit kunnen doen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties