Nieuws

Nils Röseler tekent nieuw contract

Nils Röseler tekent nieuw contract

Nils Röseler heeft deze week zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij FC Twente. De negentienjarige speler uit het Duitse Bad Bentheim doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en tekende twee seizoenen geleden een opleidingscontract bij FC Twente. Sinds vorig seizoen maakt Röseler deel uit van de selectie van Jong FC Twente en maakt als stagespeler trainingen mee van de eerste selectie.

Nils Röseler: “Ik ben blij dat FC Twente mij dit contract heeft aangeboden. Het is al mijn tweede contract bij de club en dat geeft aan dat ze vertrouwen in mij hebben. Ik heb afgelopen acht jaar alle jeugdteams van FC Twente doorlopen en de komende jaren krijg ik de kans verder door te groeien bij een Nederlandse topclub.” Röseler maakte afgelopen weken de voorbereiding met het eerste elftal mee. “Je krijgt dan de mogelijkheid je te laten zien aan de nieuwe trainer. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden aan de voorbereiding. De trainer geeft jonge spelers een kans en dat is heel positief.”

bron: fctwente.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties