Nieuws

'Nog geen bod van West Bromwich Albion op Chadli'

'Nog geen bod van West Bromwich Albion op Chadli'

Waar Eyefootball gisteren nog meldde dat West Bromwich Albion een bod had gedaan op Nacer Chadli, wordt dit vandaag ontkend door de Birmingham Mail.


Chadli wordt al wel sinds zijn tijd bij AGOVV Apeldoorn in de gaten gehouden door de club uit Birmingham. Naast West Bromwich Albion zijn ook Tottenham Hotspur, Fulham, Liverpool en West Ham United geïnteresseerd in de diensten van de 23-jarige vleugelaanvaller.

De Belg geeft zelf de voorkeur aan een transfer naar Engeland. Daarom heeft hij al een megabod van Shakhtar Donetsk naast zich neergelegd. Ook Juventus heeft al interesse getoond, maar lijkt in de wachtkamer te moeten plaatsnemen. Chadli's zaakwaarnemer Daniel Evrard gaf gisteren al aan dat zijn cliënt geen haast wil maken met het kiezen van een nieuwe club. "Op dit moment is Chadli er niet zo happig op om beslissingen te nemen, omdat we nog vroeg in de transferperiode zitten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties