Nieuws

Ontslag op advies assistenten

Ontslag op advies assistenten

Alfred Schreuder, Boudewijn Pahlplatz en Youri Mulder hebben er voor gezorgd dat Co Adriaanse dinsdag ontslagen werd als trainer van FC Twente, dat meldt de Telegraaf. Volgens het ochtendblad heeft het trio advies gegeven aan de clubleiding om de trainer op straat te zetten.

Joop Munsterman noemde het dinsdag het 'technische hart' en de voorzitter van FC Twente liet weten achter het trio te staan. "We hadden ook zes assistenten kunnen wegsturen en de trainer kunnen houden, maar dat hebben we niet gedaan," aldus Munsterman.

Hij zegt te hebben vertrouwd op de mening van de drie. "Als je een technisch hart hebt met vaste assistenten en een hoofdtrainer komt daar als buitenstaander bij dan is het vrij moeilijk om een klik te vinden. Co heeft wel eens gezegd, dat hij wellicht toch eigen assistenten mee had moeten nemen. Maar als club willen wij vasthouden aan ons beleid om te werken met een omgekeerde piramide."

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties