Nieuws

Ook Panathinaikos in de race voor doelman FC Twente

Ook Panathinaikos in de race voor doelman FC Twente

Hij is momenteel één van de grootverdieners binnen de selectie van FC Twente, maar kwam nog nooit tot een officiële wedstrijd voor het eerste elftal van de club. Hij tekende begin 2012 een 4,5-jarig contract, goed voor bijna drie miljoen Euro, en nu wil de club definitief van hem af. Voor Daniel Fernandes is er geen toekomst meer bij FC Twente en de doelman is dan ook een blok aan het been van de Tukkers die aan het saneren zijn geslagen.

[google]Het liefst vertrekt Daniel Fernandes naar OFI Kreta waar hij ook het afgelopen seizoen het doel verdedigde. De doelman werd toen gehuurd door de Grieken. Ook OFI wil door met Fernandes, maar wil hem wederom huren en vooralsnog niet definitief overnemen. Struikelblok is zijn salaris.

De interesse van de Griekse topclub Panathinaikos komt voor FC Twente dan ook als geroepen. Volgens de Griekse media zou de oud werkgever van Daniel Fernandes hem weer naar Athene willen halen als opvolger van de zeer waarschijnlijk vertrekkende Kapino.
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties