Nieuws

Opbrengst Ziyech bedoeld voor drie nieuwe spelers

Opbrengst Ziyech bedoeld voor drie nieuwe spelers

De kans is erg groot dat Hakim Ziyech deze winter vertrekt bij FC Twente. De middenvelder is zeer teleurgesteld naar aanleiding van de sportieve en financiële malaise in Enschede, en ziet het niet meer zitten. René Hake gaf de Marokkaan onlangs nog wat tegengas. Toch zal dat niet veel meer helpen, en moet de club alvast gaan nadenken over een oplossing.

[google] Het bedrag dat er verdiend wordt aan de verkoop van Hakim Ziyech zal per direct worden gebruikt om nieuwe spelers aan te trekken, meldt de TC Tubantia. Op die manier hopen de Tukkers zich dit seizoen te kunnen handhaven in de Eredivisie. Enkel het salaris al wat de club gaat besparen bij het vertrek van Ziyech is een bedrag van 400.000 Euro. Hij verdient namelijk acht ton per jaar.

Ted van Leeuwen heeft er haast bij. Hij heeft namelijk geconstateerd dat de aanwinsten van afgelopen zomer geen ommekeer teweeg hebben kunnen brengen. Leon Ten Voorde en Fardau Wagenaar van de TC Tubantia meldden tevens wie zij geschikt achten om het tij te keren. Deze spelers zijn: Khalid Boulahrouz, Bram Nuytinck, Dwight Tiendalli, Anass Achahbar, Florian Jozefzoon, Stef Nijland, Robert Mühren, Roy Beerens, Wout Brama, Demy de Zeeuw, Maarten Martens, Jens Toornstra, Jan Wuytens, Lex Immers en Urby Emanuelson.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties