Nieuws

Opmerkelijke nieuwe trainersnaam gelinkt aan FC Twente

Opmerkelijke nieuwe trainersnaam gelinkt aan FC Twente

Na het vertrek van Alfred Schreuder werd René Hake aangesteld als interim trainer. Na vijf wedstrijden lijkt de knoop door te zijn gehakt en zal Hake een contract gaan tekenen als hoofdtrainer tot het einde van het huidige seizoen. Het geeft FC Twente ruim de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2016-2017.

[google]Eén van de opties is Gert Jan Verbeek wiens contract bij Vfl Bochum afloopt aan het einde van het huidige seizoen. Onlangs gaf hij nadrukkelijk aan open te staan voor een gesprek met het bestuur van FC Twente. Alles zal te maken hebben met wat de club Verbeek kan bieden. Daarbij zal hij bij promotie met Vfl Bochum een tweede kans in de Bundesliga niet schuwen.

Gisteren tijdens de uitzending van Voetbal Inside werd er een opmerkelijk nieuwe naam genoemd. Volgens bronnen van Wilfred Genee zou Ted van Leeuwen zijn gespot met de recent ontslagen NAC trainer Robert Maaskant. Volgens Johan Derksen is Maaskant niet de man die FC Twente zoekt. "Ik denk niet dat Maaskant een geschikte trainer voor FC Twente is", was de duidelijke reactie op het gerucht.

Stelling: Ik zie Maaskant graag de nieuwe trainer worden van FC Twente.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties