Nieuws

Oud FC Twente-spits als trainer aan de slag in de Jupiler League

Oud FC Twente-spits als trainer aan de slag in de Jupiler League

In 2001 werd hij vanuit Schotland naar Enschede gehaald. Jack de Gier speelde toentertijd voor Dunfermline Athletic FC . Daarvoor speelde hij voor clubs als NEC, Go Ahead Eagles en het Belgische Lierse SK. Gisteren is bekend geworden dat hij tot het einde van dit seizoen aan de slag gaat als coach in de Jupiler League.

[google]De gelukkige club is Almere City FC. De club uit Flevoland ontsloeg Maarten Stekelenburg en nu mag de 47-jarige oud spits de klus op zich nemen. "Voor mij is dit een schitterende uitdaging”, laat De Gier optekenen op de clubwebsite van Almere City FC. "Ik heb aan de gesprekken met de clubleiding een heel prettig gevoel overgehouden en ik denk dat Almere City een club is die goed bij mij past."

De man uit Schijndel behaalde twee jaar geleden zijn diploma als Coach Betaald Voetbal. Hiervoor trainde hij het beloften team van NEC Nijmegen.

Foto: Redactie Almere City FC

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties