Nieuws

Oud-Feyenoorder nieuwe directeur FC Twente

Oud-Feyenoorder nieuwe directeur FC Twente

FC Twente heeft de toch wel dun bezette organisatie weten te versterken met Onno Jacobs. Hij heeft een contract getekend tot 1 mei van het huidige seizoen. Het aanstellen van Jacobs moet de organisatie meer body gaan geven. Na het vertrek van Van der Laan en de ziekte van Van den Belt was er dringend behoefte aan een bestuurlijke versterking. Jacobs was tussen 2005 en 2011 financieel directeur van Feyenoord.

[google]“De situatie waarin FC Twente zich bevindt vraagt om veel inzet van iedereen binnen de club. Dat ik daaraan een bijdrage mag leveren beschouw ik als een grote opgave. Voor mij zijn behoud licentie en het voorkomen van degradatie essentieel en ik wil me ook inzetten voor een goede organisatie van FC Twente in de toekomst", aldus Jacobs op de clubwebsite.

Reactie FC Twente:
We zijn blij dat we in Onno Jacobs een zeer capabele interim-directeur hebben aangetrokken voor de periode tot aan 1 mei. Hij is vanochtend begonnen. Onno is iemand met ervaring in de voetballerij en hij kent als geen ander het proces, en de bijhorende uitdagingen, van financiële gezondmaking (van 2005 t/m 2011 was Jacobs bij Feyenoord werkzaam als financieel directeur, red.).

Foto: VI
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties