Nieuws

Oud-speler: "Verschrikkelijk dat wanbeleid zulke grote gevolgen heeft"

Oud-speler: "Verschrikkelijk dat wanbeleid zulke grote gevolgen heeft"

In totaal speelde hij zeven seizoenen voor FC Twente. Theo ten Caat begon zijn carrière in Enschede daarna was het achtereenvolgens BV Veendam, FC Groningen, Aberdeen FC, Vitesse en opnieuw FC Twente. Hij sloot zijn carrière af bij opnieuw BV Veendam, een club die een aantal jaar geleden het lootje legde en failliet was verklaard. De toenmalig schaduwspits vindt de vergelijking tussen de twee clubs ongegrond.

[google]"Natuurlijk verschrikkelijk dat wanbeleid van enkele personen zulke grote gevolgen met zich mee kunnen brengen. FC Twente is natuurlijk een totaal andere club dan Veendam", laat Ten Caat optekenen aan Boerenmacht.nl. "Die vergelijking gaat mank, de situatie is anders, FC Twente heeft een heel grote achterban met gigantische mogelijkheden, mits daar goed beleid wordt gevoerd." Dat goede beleid was er de afgelopen jaren niet, de gevolgen zijn bekend.

De oud-voetballer noemt nog een reden waarom FC Twente en BV Veendam niet te vergelijken zijn. "Bij Veendam lag dat natuurlijk compleet anders, daar was de rek eruit. Spelen bij die twee clubs brengt natuurlijk ook andere dingen met zich mee. Een totaal ander verwachtingspatroon en met ander spelers omringd zijn, dit brengt ook een totaal ander gevoel met zich mee", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties