Nieuws

Plattel: "Ooit eerste keeper van Twente worden"

Plattel: "Ooit eerste keeper van Twente worden"

Timo Plattel is de laatste weken een opvallende naam op de bank bij FC Twente. Door blessures bij de doelmannen Boschker, Fernandes en Bednarek, is de 18-jarige Duitser ineens reservekeeper geworden achter Nikolay Mihaylov. Normaal is Plattel keeper van de A1 van FC Twente.


Plattel roemt interim-coach Alfred Schreuder, die hem de kans gaf bij de eerste selectie. "Alfred Schreuder was en is altijd erg duidelijk in zijn manier van communiceren", vertelt hij tegen VoetbalInfo. "Het is ook snel gegaan. Bij aanvang van het seizoen had ik niet gedacht dat ik ook een aantal wedstrijden op de bank als tweede keeper zou meemaken."

"Een topclub heeft altijd meerdere keepers nodig voor zowel het eerste als Jong FC Twente. Ik ben dan ook pas jeugdspeler", vervolgt Plattel. Voor de rest van zijn carrière heeft hij nog geen planning gemaakt. "Voorlopig concentreer ik me op FC Twente en heb ik hier een contract. Ik houd me bezig met voetballen en nog niet met mijn carrière. Je moet altijd zorgen dat je klaar bent voor de volgende stap. Als je kansen krijgt moet je ze grijpen. Ik wil graag eerste keeper van FC Twente worden", besluit Plattel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties